The Orchestra: Lesidee rond muziek en gevoelens


The Orchestra is een met de hand getekende korte animatiefilm geregisseerd door de bekroonde Australische regisseur en animator Mikey Hill.

Stel je een wereld voor waarin een band van kleine muzikanten je volgt en een soundtrack speelt voor je leven en die dus je emoties, angsten en hoop communiceert. In deze wereld woont de bejaarde Vernon, een eenzame man wiens verlammende verlegenheid ervoor zorgt dat zijn orkestmusici vreselijk vals spelen. Als Vernon en zijn kleine band verliefd worden op hun nieuwe buurman en haar klassieke ensemble, krijgen ze misschien hun laatste kans op geluk - een kans om een ​​akkoord aan te slaan en in harmonie te spelen. Maar eerst moeten ze hun plankenkoorts onder ogen zien.

De ongelooflijk complexe en verbazingwekkende partituur is gecomponeerd door Jamie Messenger. Hoofdanimatie gebeurde door Andrew Bowler, Peter Lowey en Mikey Hill. Mooi, met licht gevuld ontwerp en achtergrondkunst gebeurde door Jason Pamment. De kortfilm is geproduceerd door Feather Films Pty Ltd en gefinancierd door Screen Australia .

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Leerkracht

Ontdek ook